2012-12-24

Önskar alla en god och underbar julafton! Mission impossible blir det idag... Städning på högnivå =P. Morsan kommer hem ikväll och då måste det vara rent annars får man höra gnäll för resten av året. Så nej tack, jag städar hellre ;-). Har iallafall tvättat all hög med tvätt igår så man är pågång :-). Måste hinna fylla kylen med mat också.
Fysikprovet skrev jag igår också och den blev utförd utan anmärkning ;-). Vilken lättnad att inte ha någon mer fysik eller matte ;-). Nu ska man äntligen börja med flygämnerna som är 1000 ggr roligare och intressantare, så det kommer bli kul.
 
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Var iof och köpte 3 par glasögon därav ett av de Rayban solbrillor. De hade ett bra erbjudande där man fick 3 för priset av 1. Det var inte lätt att välja ett par som passar. Det var alltid något som var "ivägen" eller som stack ut och då var det bara att lägga tillbaka de på hyllan igen :-P. Hade som tur med mig en nära vän som hjälpte till med den fronten ;-). Det skulle ta 3 veckor att fixa brillorna så man får hoppas att de hinner bli klara innan man drar.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0