2013-03-21

Lite goda nyheter till sommaren. Skatteåterbäringen är här och den vart saftigare i år ;-). Belopp att få tillbaka (exklusive ränta): 17 880kr. Kommer spenderas väl i Californien ;-). Så härligt när man bara får sådana klumpsummor från ingenstans och väl tajmat till sommaren!
 
Var på besök hos min faster som nu inte behöver ligga på sjukhuset längre. Hon var så glad att hon äntligen fick sova hemma och när vi var på besök vart hon ännu gladare ♥. Kommer fortfarande ihåg hennes glada min när vi kom in. Oslagbart! Faster har inte varit hemma på länge nu, så morsan valde att sova över hos henne inatt för att hjälpa till med lite hemma sysslor.
Efter det hann vi med ett besök hos morbror. Hade inte träffat hans familj på länge, så vi kände att det var dags. De bor borta i Alby, så det tar en tid att ta sig dit. Han har nyligen skaffat sig en katt "Kenzo" som bara "råkade" fastna på mina knä under hela besöket. Ohhh den var så söööt och mysig. Man vill ju helt plötsligt också ha en när de är så keliga.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0