2009-02-28

Nu har man varit ledig sen tisdag och har nästan bara suttit framför datorn och kollat på TV. Man borde kanske börja ta och plugga till tentorna som jag har om 3 veckor. Är så trött på plugget. Man har ju fan gjort det i snart 16 år nonstop och det sista jag vill göra just nu är att öppna en bok. Måste skapa lite varjation i mitt liv ´för att allt ska hålla. Att resa runt har jag nu tänkt på i ett år och snart kommer det bli en äventyrs resa någonstans i världen. Var, är det inte bestämt ännu, men det lutar mycket åt USA.

Det har annars varit fint väder ute. Var ute och cyklade i förrigår och härjade loss i stan. Det var nästan som att man inte cyklat på 3 år och helt plötsligt känner man känslan igen och sen bara JIIIIHHAAAAA... Sen var det luncha på mcdonalnds. Hade fått hem några kuponger där "Köp en valfri meny och få en extra meny på köpet". Så de burgarna satt perfekt =D.

Idag har jag mest uppdaterat mitt CV och jobbansökan då det börjar bli dags att söka sommarjobb. En typisk grej man måste göra varje år... söka sommarjobb =/. Usch!.
Får se om jag får något bra och soft jobb så man inte sliter ut sig. Hoppas på något väktarjobb.

2009-02-24

Dagen började med att telefonförsäljare ringde och väckte mig. Vet inte om jag berättat det förut, men jag hatar när någon väcker mig till saker som inte är värt att vakna för. De fick lite utskällning såklart och luren råkade läggas på.

Senare på dagen drog jag och kusinerna till Husbys äventyrsbad. Där har man inte varit på länge och de höll ett tag på renovera, så nya ruschelkanor fick man uppleva =). Slog rekordet på 5,25 s på snabbaste åket och ingen kunde slå det. Yaay =D.
Sedan var det dags för ångbastun.... och gissa vad kusinerna börjar göra.... japp... sjunga, trumma och dansa. Vi var ensamma där inne så det var inte så skämmit. Men det var kul då det såg så roligt ut. Fick kramp i käften av all skratt hehe.
Sen på kvällen blev det en inferno kväll med några polare. Det hade precis snöat och kramsnö var det också, vilket slutade med snöbollskrig. Redbull + CS och Battlefield 2 senare och avslutade hela med en kebabtallrik. Fyfan vad den satt så bra =D.

    
 

2009-02-21

Idag var jag bjuden på middag hos min moster. De har precis flyttat till en ny lägenhet och vill inviga allt med en speciell middag. Jag tackar såklart inte nej till sådana tillfällen när det gäller god mat  =D. 
Lägenheten var stort, 5:a + kök, ganska coolt designad med fina färger på väggarna. Så stort grattis till de.
Jag började själv fundera hur jag själv skulle möblera om hemma ifall jag hade en sådan lägenhet. Det första jag skulle bygga, skulle vara ett grymt hemmabio anläggning och ett underhållsrum där man kan chilla och umgås när man har hemmakvällar.
*Dreglar*...

Bortsett från mina drömmar, så var det en rolig kväll där hela släkten var samlad.... God mat, bra stämmning och massor med skratt, särskillt när vi satte på orientalisk musik och morbrorn bara hoppade upp och började dansa hehe. Sen ser man helt plötsligt kusinerna hoppa upp och börjar härja loss haha. Snacka om att bara "släppa loss" från ingenstans... måste ligga i blodet  =)

2009-02-20

Jag har tyvärr inte kunnat skriva nått de närmaste dagarna eftersom sidan var nere. Men nu fungerar den igen =D.
Det har varit roligt de senaste dagarna iallafall. Har åkt hem till Västerås nu eftersom jag hade föreläsning på måndag som var ganska viktig att gå på. Vi har även fått in ett nytt flipper spel som jag och några polare har tjatat på eftersom den gamla var trasig. Så ett par 5:or gick det åt den dagen på det =/. Sen har det varit mycket cykling ute på stan. Har hittat ett grymt hopp som jag måste försöka klara de närmaste dagarna =D.

2009-02-19

Idag var jag inne och kikade på andra bloggar så jag tyckte att jag borde också fixa en egen och börja skriva. Så nu har jag blivit medlem jag också och det här är mitt första inlägg.
Jag är lite nybörjare just nu så jag har inte hunnit gå in och kika på alla funktioner osv...

Idag åkte jag till Stockholm för att hälsa på familjen. Jag bor egentligen också i Stockholm, men har flyttat ut för att att jag pluggar just nu på Mälardalens högskolan i Västerås. Det var ca 3 veckor sedan jag var och hälsade på så de hade saknat mig mycket. Jag har mest saknat den goda maten. Jag är inte så bra på laga mat, det kan jag erkänna och jag är känd på att bränna pyttipannor. Ibland blir det så fel att det blir pizza beställning istället. Men någon dag kommer jag säkert lära mig laga något bra.
På kvällen drog jag ut med några polare och lirade lite CS.... och gissa vem som ägde? Japp, jag såklart =D.
Sen var vi väldigt hungriga så vi drog till en kebab resturang och slurpade i oss en kebab tallrik Mumms!

Det var nog allt för idag iallafall. Får se om jag orkar skriva nått imorgon =/.... men det här verkar vara kul  =D


RSS 2.0