2013-01-29

Woop woop! Alltså vissa distrikt är så lökiga att man får skuldkänslor själv då man vet att man får lika mycket betalt som någon ute på fältet och stressar med sina ronder. Man jobbar t.o.m dubbelbemannat och har sällskap hela passet. Fatta hur mycket kul man kan hitta på! Snacka om gulddistrikt de här blir på sommaren sen.
Det var kul att få testa ett nytt distrikt iallafall. Blir att gå tillbaka till mitt gamla distrikt imorgon och styra upp igen ;-). Men nu blir det fika, donuts med Arlas nya nyttiga protein mjölk står på menyn =).
Det är skönt att sluta tidigt också, så nu får jag passa på göra ett besök på gymmet! 
 

2013-01-28

Det här med vakna tidigt kan jag nog glömma =/. Vaknade en halvtimma innan jag skulle börja jobba idag och då hände det av rent tur. Syrran ringde av slump och behövde hjälp med en grej. Hade lätt kunnat sova några timmar till då jag fortfarande var sömnig. Kan vara pga att det var min första natt då min kropp inte hunnit anpassa sig till nattrytmen. Jag får göra ett nytt försök imorgon och se om jag lyckas bättre med det.
Det var kul att träffa kollegorna igen. Lite blandade känslor vart det. Många vart chockade att jag var tillbaka men glada över det. Har fått höra att det inte har gått så bra med ersättaren/na till mitt distrikt.
Natten har vart lite strulig, men ändå rullat på, så nu känner jag att jag är med i matchen igen :-)
Anyway...Ny dag, nya tag... Imorgon ska jag få testa ett "gång" distrikt / områdesbevakning. Det är dubbelbemannat, så får hoppas att den kollegan är social så tiden går fort.

BTW, idag firar jag min första månad utan någon slags skräpmat! Helt fantastiskt...  =D. Får se hur länge det håller nu när man börjat med natt jobbet igen =/. Tur att morsan tvingar med mig matlådor, så jag har lite fusk =P.
 
 

2013-01-27

Och däääär var första dagen på comebacken över. Det gick rätt bra faktiskt och med turen på min sida den här gången så fick jag en lugn natt. Konstigt med tanke på snöstormen som höll på jävlas hela natten. Det var intressant att se hur arbetsskadad man är som fortfarande minns alla koder! Inget man är direkt stolt över men jag verkar ha blivit ärrad för livet med dessa sifferkombinationer =P.
P.S Gissa vad jag hitta på Willys idag... En ny sort Ballerina kex!!! De var sååååå goda! Kunde inte motstå att köpa ett par paket och njuta av de hela natten ;-) Rekomenderas stort!

Idag lyckades jag tvinga mig vakna tidigt då jag skulle träffa en nära vän för att luncha tillsammans och bara umgås lite. Det vart lite shopping på köpet också. Köpte nya sporthörlurar som man kan sätta fast bakom örat utan att de ramlar av vid rörelse. Har haft sådana förut men lyckades packa in de i någon kartong när jag flytta och nu gömmer de sig.
Blir perfekt då jag har en armbandshållare till mobilen och med den nya spellistan kommer träningen bli mycket roligare. Har faktiskt börjat tröttna på de upprepade låtarna som de har sönderspelat på gymmet.
 
 

2013-01-26

Dags att vända på dygnet igen. Inte för att jag har lyckats vända på dygnet odentligt de senaste veckorna, men måste jag göra det seriöst så man klarar av 13 timmars nattarbete. Så Inatt blir det comeback på jobbet igen. Får se hur mycket man fortfarande kommer ihåg av det. Känner att det kommer vara segt i början och det lär säkert ta någon dag innan man kommer igång igen. Får hoppas på en lugn natt. Men det kommer bli kul att träffa kollegorna igen =).
 
Har börjat kolla på The Vampire Diaries... Ja jag vet... Vi lever i en värld där Mahdi börjar kolla på The Vampire Diaries. Det var Danny som rekomenderade den så jag skyller på han =P. Jag fick ge den en chans och den verkar vara rätt spännande och påminner en del om smallville. Det är som att de har slagit ihop Smallville, True blood och Förhäxad i en och samma serie. Har redan hunnit se säsong 1 och måste erkänna att jag nu har fastnat. Kan vara de snygga brudarna i den serien ;-). Hehe nah, men den har bra handling och det är mycket "action" hela tiden. Säsong 2 står på schemat nu och den blir perfekt att vända dygnet till ;-).
 
Blev ett hårt gympass idag. Axlar och mage samt underarmar stod på schemat. Är lite orolig att jag inte kommer kunna hålla igång lika mycket nu när man ska jobba igen. Men jag ska göra allt jag kan för att hinna med ett pass innan jobbet varje dag. Det kommer inte bli lätt då jag älskar sömn =/. Så vi får se hur det blir med det =).
 
 
 

2013-01-25

Jahopp, var ska jag börja? Nu va det nästan 1 månad sen jag skrev något i bloggen. Jag har bara inte haft lust att släppa av mig allt jag har i hjärnan till text. Den senaste tiden har allt varit upp och ner. Överaskningarna har varit på besök hos mig. Endel har man kunnat handskas med, medans några var bara att låta tiden sköta. TIDEN, ja den jäveln som man knappt hade råd med försvann rätt snabbt.
Jag har hittills klarat alla studier och prov som jag haft varje vecka. Är faktiskt rätt stolt över mig själv och är rätt chockad själv att jag lyckats tvinga på mig den disciplinen som jag haft de senaste veckorna. Jag har tagit studierna på allvar och verkligen kämpat igenom varje moment vecka för vecka. Av all teori jag nu läst, känner jag mig redo att börja flyga på riktigt.
Jag har även lyckats sköta träningen rätt bra de senaste veckorna. Har varit träning varje dag med en dags vila. Nyårslöftet har jag lyckats hålla ännu och jag mår mycket bättre efter varje träning. Får hoppas jag håller den disciplinen framöver.
 
Lägenhet i Californien är fixat [Check], glasögon köpta [Check], CSN vart beviljat till slut [Check], alla försäkingar fixat [Check], alla prov avklarade [Check], ansökan om elevtillstånd för USA och Sverige fixat [Check], väskan packat [Check]... Allt är klart förutom det förbannade visumet!!!
Jag har t.o.m ställt av min bil, sagt upp medlemskapet till gymmet, förlängt hyreskontraktet på lägenheten, frysit mobilabonnemanget, växlat pengar och får ändå inte åka ännu för EN jävla grej! 
Plugget i USA började den 14 januari och jag har meddelat att jag ev. kommer några dagar sent. Det var lugnt då första veckan skulle vara lite introduktion och rundvandring i Californinen. Så man skulle inte missa något viktigt och det var möjligt att kunna göra det senare när jag anländer. Nu har det snart gått mer än 2 veckor och jag fortfarande inte fått tillbaka mitt pass med visum. Jag har bombmailat och ringt ambassaden men får samma svar varje gång om att de håller på med ärendet fortfarande och kan inte ge mig något datum när det kan bli klart. Snacka om ingen medkänsla hos de jävlarna. Helt iskallt skriver de att jag kan följa statuset på ärendet på deras hemsida och där står det bara "Processing".
Att få vänta på något man måste ha snarast och som dröjer är det värsta som finns. Skolan har varit på mig hela tiden då de måste veta om jag hinner till USA i tid. Det är rena psykiska tortyret att inte kunna göra något än att vänta.
Men nu orkar jag inte mer och känner att det kommer bli stressigt ändå om jag åker idag då jag missat endel. Skolan har en till kursstart i mars och jag känner att det är nog bäst att skjuta upp på det tills dess. Det är inte så långt kvar dit ändå, 1,5 månad så det är inte hela världen och förhoppningsvis hinner jag få klart allt tills dess.
Under tiden får jag väll utnyttja tiden på bästa sätt och passa på jobba och spara pengarna till resan då det kommer behövas endel.
Ibland går inte planerna som man alltid vill tyvärr. Men det kanske är meningen. Det kanske är lika bra att inte få det så enkelt som jag vill. Då kanske jag skulle kämpa mindre inför nästa mål och tro att allt ska vara så självklart i det här livet. "The world ain't all sunshine and rainbows..." Bara kämpa vidare och se det som är i vägen som något positivt.
Sådär, då fick jag nog med det mesta och hur läget ser ut just nu.
RSS 2.0