2010-07-10

Resan till Antalya

Som vanligt  dagen innan varje resa så är det svårt att sova, så det slutade med att man sov endast 3 timmar.
Timmarna räknades ner och tiden ville inte gå med den hastigheten som man ville, men när man väl närmar sig flygtiden så får man det där förbannade SMS:et som berättar att flyget är 6 timmar försenat. Flyget skulle gå vid 3 tiden och man skulle vara framme redan vid 6 tiden. Så nu kan man räkna med att första dagen redan är förstörd då man kommer komma fram till Antalya vid 01.30 tiden.

Nu sitter man iallafall i planet, en Airbus A330 och glider på 11000 meters höjd och kabinpersonalen lovade att visa komedi-filmen Farsan..
...
...
...

Sådär... nu är filmen slut och nu har man hunnit få i sig både snacks, 3 läsk och middag. Som tur satt man bredvid en trevlig kvinna från Täby. Vi pratade bort tiden och fick höra varandras res-historier. Så trevligt har det varit iallafall hittills. Nu sitter man i bussen som ska ta oss till Alanya, där resan ska ta ungefär 2 timmar.

Äntligen framme till hotellet. Poolen ser jätte lovande ut kan jag avslöja... Klockan är nu 05.30 och jag är helt förstörd. Kan redan säga att det inte kommer ta lång tid innan man knoppar. Godnatt iallafall.

Trackback
RSS 2.0